kush jemi ne

Aktivitetet e Farmacisë Crisigiovanni, sipas traditës, menaxhohen dhe kujdesen nga anëtarët e familjes Crisigiovanni.

Dr Giuseppe Crisigiovanni, anëtar historik, si dhe pronar, gruaja e tij, zonja Etta, dhe fëmijët e saj Dr Paola dhe Dr. Antonio.

Farmaci Crisigiovanni përdor përvojën dhe profesionalizmin e Dr. TONIA DI STASI.
Nga shkurti i vitit 2008 është shtuar në stafin tonë, Dr. GIOVANNA BALLIANA, këtu në të djathtë.
Që nga qershori 2012, edhe Dr.HYKA GERT dhe znj. ROSSELLA PALERMO në departamentin dermocosmetik janë pjesë e ekipit tonë.
 

HISTORIA

Farmaci i dr. Giuseppe Crisigiovanni, i vendosur në Via De Gasperi 246 (Rrethi Carrassi) ka lindur në vitin 1973.

Që nga fillimi ka qenë në gjendje të përdorë shkathtësi serioze dhe shkathtësi adekuate, të konsoliduara me një trajnim të gjatë dhe përvojë të mëparshme të pronarit, ish-bashkëpunëtor i ish-farmacisë Menallo.
Vendosja dhe zhvillimi i gjithë aktivitetit gjithmonë kanë pasur faktorë të garancisë dhe efikasitetit, jo vetëm në kërkesat tekniko-shkencore, por edhe në parimet themelore etiko-shoqërore. Ligjshmëria dhe korrektësia, ndershmëria dhe disponueshmëria karakterizojnë si menaxhimin e ushtrimit dhe marrëdhëniet me klientët.

Kjo e bën përdorimin dhe kualifikohet në respekt të ndërsjellë dhe sidomos në besimin e drejtë, të përbashkët se "mjekësia fide cum cum salutem donat gëzim".

Në frymën e vazhdueshme për të përmirësuar marrëdhëniet me konsumatorin, në gusht të vitit 2006, Pharmacy Crisigiovanni ka rinovuar tërësisht ambientet e saj, duke paraqitur një të ri, hapësirë ??moderne ekspozitë, në mënyrë që të sigurojë një elegante dhe efikase set-up, të përmirësuar për të siguruar më shumë më shumë produkte dhe shërbime për konsumatorët.

Please publish modules in offcanvas position.