Aktivitetet

BIODERMA Sensibio H2O - Farmaci Crisigiovanni Bari

Farmacia Crisigiovanni për disa vjet, ka nisur një seri të informacionit dhe parandalimin e iniciativa për klientët e saj, e cila do të kthehet mundësi më të gjerë dhe të menjëhershëm për të mësuar, të vlerësuar dhe për të parandaluar vetë-diagnozën në simptomat më të zakonshme.

Në këtë rrugë, me mbështetjen e kompanitë kryesore në industrinë farmaceutike dhe diagnostikuese, me një normë pothuajse konstante me kalimin e kohës, ata kanë aktivitete të tilla si testim për intolerances ushqimore, sheqerit në gjak triglycerides testimit dhe kolesterolit, testet kokës, testeve të lëkurës.

Për këtë në këtë seksion, gjithmonë mund të përditësoheni në datat e iniciativave.

Përveç kësaj, në të njëjtën frymë të arsimit dhe trajnimit, farmaci Crisigiovanni, është duke punuar edhe në drejtim të studentëve të rinj dhe të diplomuarit e fundit në farmaci, duke u dhënë atyre mundësinë për të bërë më shumë dhe praktike në përputhje me direktivat e autoriteteve (e studimeve universitare Bari-Fakulteti i Farmacisë, Urdhri i Farmacistëve të Barit). Natyrisht, për shkak të numrit të madh të studentëve dhe kolegëve të rinj nuk mund t'i plotësojmë të gjitha kërkesat, por ne nuk hezitojmë të pranojmë kërkesa dhe informata.

Please publish modules in offcanvas position.